Häxornas dag

Vad skulle påsken vara utan påskhäxor! 🙂 Här hos oss är det påsklkördag  som gäller, då kommer häxorna flygande på sina kvastar. Man får vara beredd och ha ett lager med chokladägg. Min mamma ringde min bror och frågade om tidtabellen för våra häxor, det var osäkert med tiden ännu men lovade meddela då det var dags.

Vi skulle ta en sväng till stan, för att se vad som hände där. Inne i stan var det inte så mycket som skedde, på gågatan var det lit dekorerad med påskhäxor som daghemsbarnen hade gjort. Vi gick en liten sväng och sedan till torget där vi köpte fisk. Solen sken men vinden kändes kall.  

Sedan kom tre påskhäxor till oss, det var min brors flicka med sina kusiner. Pojken var med sin kompis och ”påska.” Papporna var chaufförer, de fick en kopp kaffe medan de väntade på häxorna. Flickorna hade lite otur, när på vår gata var det lite  människor som var hemma.

Ikväll blir det middag med familjen. 🙂 Så knappast blir det tid för bloggandet, men man vet aldrig med mej, mitt i allt så dyker jag upp igen. 🙂

Ha det så bra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.