Nu blir det påsklov och Glad PÅSK åt alla!!

Morgonens snöväder förvandlades till uppehåll och lite solsken. Innan jag for hem från jobbet, pratade jag med en fmänniska (Hon är på handikappsservic och sköter till exempel om lägenhetsärenden. )som sa att hon och snickaren skulle komma någon dag till mig. Då kunde vi fundera på min blivande terass till bakgården. Vi kom överens att träffas om ett par veckor.

 Lite senare kom mamma till mig, ja vid längre högtider eller helger brukar jag flytta till mina föräldrar, så hon hjällpte mig att packa det som jag skulle ta med. Invataxin var beställd eftersom jag tog elrullstolen med. Min födelsedagsblomma fick också komma tilll mamma och pappa. 🙂 Då började mitt påsklov!  🙂 Härligt att få vara ledig lite längre, det känns ganska bra måste jag sägga. 🙂

 Jag kunde inte låta bli  att fota av påskpynttet som min käre mor har lagat. Med bilden önskar jag alla en riktig GLAD PÅSK!

Kram  

 

20120405-173406.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.