Vippari kom och for

Under sju och ett halvt år har jag inte missat Vippari, men idag gjorde jag det.kom ut några minuter försent, så hade bilen farit iväg. Gårdskarlsparet hade nog sett bilen men sade inget. De kunde ha kommit och meddela mig att taxin hade kommit. Så mycket känner gårdkarlsparet till mig men nej, det gjorde inte.
Vi ringde centralen, de sa att det skule ta en timme innan jag skule få skjuts. Klockan hade hunnit bli tio vid dethär laget. Nå jag tog en annan taxi,Det blev inte mycket jobbat denna dag eftersom jag var lite sen och upp i varv, så kom vår övervakaren klockan elva som behövde datorn.
Sån morgon hade jag. Lite stresssd känner jag mig ännu, men det går Nog över. 🙂

Hej svejs 🙂

Någon timme senare 🙂

Jag ansåg att jag ville redigera lite inlägget,alltid blir det inte så mycket då man uppdaterar med mobilen. Enstaka stavfel blev korrigerade, dessutom ville jag lägga till någon mening och förklara lite mer. 🙂

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.