den trevliga kaffestunden

I kväll hade jag lovat bjuda min brors familj på födelsedagskaffe. Jag räknade med att vi skulle vara fem personer.Slutligen blev det två vuxna och jag, barnen hade något annat. Ibland blir jag förvånad över hur stora brorsbarnen börjar bli. 🙂 Av min brors familj fick jag en påskblommor i en kruka/lkorg. Mycket fin.Jag bjöd på Daimkaka och kaffe. Det var en riktig trevlig kaffestund,för det är inte så ofta som vi får vara bara vi vuxna tillsammans. 🙂

Det är  alltid lite annat då barnen är med. Vi pratade lite om påsken och allt möjligt. Jag berättade hur jag kom på idén att börja blogga,kände för att jag borde börja skriva. Sedan blev det tal om bloggandet i  allmänhet. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.