Eftermiddagen som flög i väg

Ibland tycker jag som  om tiden skulle bara rinna iväg. Just idag kändes det så. 🙂 Kom hem och drack mitt eftermiddagskaffe som jag brukar efter jobbet. Sedan började jag skriva en inbjudan till en fest som vi ska ha hos mina förälrar. Det blev en enklare variant av inbjudan eftersom jag hade ett sämre skrivprogram, kunde inte ens laga med olika färger. Lite synd bara,för att om man lagar med olika färger,då blir det ganska snyggt och fräscht. 🙂 Jag skickadde det som e-post till min mor, när jag har en printer som vägrar att fungera. 🙂

Jag hade tid att läsa mina e-postmeddelanden,ett meddelande var från en kompis som jag inte har träffat på år och dar. Det var ett försenad gratulationsmeddelande, skrev ett svar åt henne. Plötsligt var det middagstid, nu blev bara att värma upp en köpishamburgare,ja ibland får man vara lite lat. 🙂 Sedan ringde jag min mor,som inte hittade mitt e-post. Nå jag ska kolla upp det senare men först blir det en kvällspromenad.  🙂

Hejdå så länge! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.