Nöjd med dagen

Min dag har varit bra och nöjd är jag. Det värmer hjärtat då, jag har sett hur många människor skickat mig textmeddelandern på telefonen, och gratulerat mig via facebook. 🙂 All min lediga tid gick åt att svara på härliga meddelanden, men visst tog jag mig tid att fota en del presenter som jag fick igår. En del gratuulationer fick ett längre svar medan andra fick ett kortare, jag funderade främst på hur bra jag kände människorna. Dessutoom sparade det tid också, eftersom jag inte är världvens snabbaste på att skriva. 🙂

Kvällen fortsatte med att jag for med mina föräldrar till Larsmo Hembyggdsgård Bjärgas, där var en temakväll om trädgård. En trädgårdsmänniska från Blomqvists Trädgård var där och berättade om olika bärssorter, både om nya och gamla. Lite blev det tal om äppelträd också. Vår örtagårdsgrupp (som jag tillhör med en god vän) stod för kaffeserveringen. Kvällen var mycket intressant och man fick inspiration.  Nästan kändes det som om man kunde knappt vänta tills snön har smultit bort. En avrundning på tematkvällen blev att det berättades lite om örtagårdsgruppens verksamhet.

Nu ska jag lugna ner mig och se någon del av serien som jag har följt med, men missade ikväll. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.