April april, din dumma sill jag kan lura dej vart jag vill

Ja dagen som  människor får lura med varandra, själv är jag dålig på att lura någon, och tänker inte försöka göra det. Faktiskt har ingen försökt lura mig, men dagen är ännu lång. Kom inte ens ihåg att se, om det något klurigt i tidningen. 🙂

I morse hörde jag något prassel i köket när jag vaknade. Mamma och pappa skulle uppvakta mig, fast den egentliga födelsedagen är först i morgoon, men då har jag ett annat program. Presenter fick jag: en ny väska,choklad,en halsduk och ett vackert halsband. 🙂

 Sedan besökte vi fritiidsmässan Aktivexpo, det var lagom stort. Människor verkade hitta till mässaan, det var en jämn ström som hela tiden kom. Vi träffaade en del bekanta, så det var trevligt att stå och prata en stund. På mässan fick man se sådant, som man inte annaars kommer på att titta i affärerna . Vi gick mest runt omkring, köpte ingenting särskil förutom en olivolja och lite stekt fiskk.

Hej svejs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.