Because I am worth it

20120331-163125.jpg

20120331-163253.jpg

20120331-163353.jpg                                                                                                                                                                                                                                             En dag  fick jag inspiation  och ville prova på att färga håret hemma, utan  att behöva  gå till frissan.Jag gick till butiken och köpte hårfärg. Då jag får något som jag vill göra så gå gör jag det. Jag är ju en vuxen människa och får göra precis vad jag vill.Nu var det spännande  att se om det skulle lyckas, när det första gången som jag gjorde det.Ni ser ju  resultatet. 🙂 överraskad och glad blev jag. Nu ska jag fara och överraska vad jag har gjort. Hi hi hi 🙂 🙂

Hej svejs! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.