Nu känner jag mig glad!

Ikväll tänkte jag faktiskt bli mer eller mindre ovän med datorn. Härom dagen skrev jag att jag har rättigheter till utländskt webbTV, både till Sverige och England.  Installationen av den svenska nätverksanslutningen gick utan problem och har fungerat hela tiden,medan engelska anslutningen tycktes gå rätt så smidigt den också. Fungerade en stund, men sedan slutade. Nu tog jag mig i kragen och började reda ut problemet varje gång vid uppringningen, något var det som inte stämde.

Jag läste instruktionerna om och om igen, försökte skapa ett nytt nätverksanslutning men det började kännas hopplöst. Webbläsaren började i något skede att krångla, så jag bytte till en annan. Plötsligt märkte jag att jag hade inte varit tillräckligt uppmärksam, och lämnat bort två ord från användarnamnet. Nå jag lade dom till, och mitt i allt började anslutniingen att fungera! 🙂 Testade flera gånger om det verkligen fungerade och det faktiskt gjorde det. 🙂 Nu känner jag mig glad!!! 🙂 🙂

Godnatt kram från en trött men glad nattuggla 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.