Min envishet

Min envishet har kommit fram tydligt i mina texter,som ni har märkt. Envisheten har burit frukt för mig många gånger. Nå ikväll var jag envis än en gång, 🙂 försökte få återställt en prenumeration på utlands webbTV. Jag avlslutade det i misstag.När det gäller att ta kontakt med en människa på ett företag,då föredrar ja e-post, ja alltid är det inte så roligt att be någon annan att riinga och sköta ärendet för mig. Genom att skriva märks inte mitt funktionhinder,utan jag kan vara vem som helst. 🙂

Nu skrev jag två mal, ett fick jag svar på men det hjälpte mig inte så mycket. Vi får bara vänta och se. 🙂 Tror att jag måste sluta att skriva, för min hand domnar ibland. Jag har ännu något som jag tänkte få gjort ikväll. 🙂

En stund senare fick jag ett svar att prenumerationen är betalad och i kraft till juni. Svaret lugnade mig, så efter det kan jag göra en ny beställniing. 🙂

God natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.