Väderleksstationen fungerar!!!

Nu längs dagen har jag några gånger försökt ställa in tiden på väderleksstationen. Då jag hade fått in den rätta tiden, har det fungerat en stund, men plötsligt har tiden försvunnit igen! Fattade ingenting och klockan började alltid gå från 12.00. Ikväll kom min far hit till mig och hjälpte med väderleksstationen, och se man på att grejen börjar fungera utan större problem. Tiden har hållits. 🙂

Nu funderar du säkert om jag hela dagen har suttit och krånglat med väderleksstationen, 🙂 Nej då, jag beställde bland annat ett par byxor från nätet, fick syn på om man förhandsbeställde så var det fraktfritt. Den möjlighetn kunde jag förstås inte missa! 🙂 Sedan var jag och handlade lte mat för veckan.

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.