varför gjorde jag sådär?

Tidigare på dagen skrev jag att jag hade ändrat tiden på väderleksstationen. Då jag kom till mina föräldrar såg jag att de hade lite annorlunda tid på klockorna än vad jag  hade på m in klocka. Jag är en som vill ha ganska exakt tid. Min käre far sade att de hade ställt in den exakta tiden, jag litade på hans ord och bad honom ändra tiden på min klocka också.

Då jag hade kommit hem efter en fin barnskridskoföreställning,tänkte jag ändra tiden på väderleksstionen. Jag hade just fått ställt in tiden, märkte jag att datorn, digiboxen,telefonen och alla mina andra klockor hade samma tid. Alltså betydde det att jag hade haft exakta tiden. Nu var det att börja från början, men så började väderleksstationen och krångla med mig. Till slut fick jag ingenting synligt på hela grejen. Varför gjorde jag sådär?

 Nej nu har jag varit gnällig och missnöjd, men det var väl en sån dag. Hoppas på en bättre dag i morgon. 🙂

 Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.