pizzakväll

Redan  på veckan pratade jag och en av vårdpersonalen, att vi kunde gå och äta till den nya  bensinstationen ABC som hade öppnats någongång före julen. Två av mina föredetta grannar( Är utvecklingsstörda och är ett giftpar,de bodde på samma servichem som mig.Numera bor vi i olika hus.) kom också med oss. Själv hade jag inte hunnit och kika på ABC, så jag var genast med på förslaget.

Vi promenerade till ABC. Under promenaden kan det dyka upp saker som upprepas flera gånger, vid dethär laget är vi vana med då ”sällskapet” är med oss Mellan varven försökte jag och vårdaren ha någon sorts av diskussion, ibland blev vi avbrutna av någon fråga. Promenaden gick rätt så bra.

Stället var stort och fint. Det blev att vi tog pizza. Jag beställde en Havaij pizza med skinka, ananas och blåmögelost, den var faktiskt saftig och god. Och mätta blev vi! 🙂 Bra program för en lördagskväll.  🙂

 

Kram kram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.