i lugn och ro

Dagen har varit innehållsrik. Först var det en vanlig arbetsdag, ja jag jobbar fyra timmar om dag. Det var en del lappar att skriva, men nu kom jag i den takt som jag ville. Tidigare på veckan höll jag på med  lördagens och måndagens lappar.

Transporten hem var lite sen,vilket var en typiskt för onsdag då jag skulle på fysioterapi. 🙂 Åt terapeuten sade jag att vi kunde ta det lite lugnare, eftersom det kändes som om handen hade gjort sitt efter dagen. Så vi tänjde mina ben och armar,efteråt fick jag lite massage.  Det kändes skönt! 🙂 Nu kändes en aning vemodigt då jag visste att vi bara har en terapigång efter denhär, innan min terapeut far på mammaledigheten.

Då terapin var slut for jag och åt till mamma och  pappa, innan jag skulle gå på fotbollsmatch. Jag har en bekant som är också min gudmor,hon hämtar mig och tar mig till matcherna. I kväll blev det en förlust för hemmalaget JARO. Så jag var hemma vid en åttatiden. Det är skönt att få sitta i lugn och ro. 🙂

Hej svejs! 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.