Snart blir det natten

       Nu tänkte jag skriva lite innan jag går och sova.

 Idag var det liknande väder som igår, fast lite växlande molnightet. Utmärkt före att vara ute med elrullstolen, vägarna och cykelbanorna börjaz vara snö- och isfria. I samma veva som vi var promenaden gick vi och handlade lite mat. Så fick man två flugor i en smäll Lite senare såg jag på några program  som igår bandades in, då vi var bortbjudna ppå kvällen.

 Det blev eftermiddagsbastu hos oss, jag brukar bada så gott som alltid då jag är hos mina föräldrar på helgerna. Bastun kändes riktig skön. I kväll var vi också bortbjudna. Också denhär kvällen var trevlig. med vänners sällskap och god mat. 🙂

  Snart närmar det sig midnatt, det kändes  bra att skriva lite om dagens händelser. Jag är en sån som inte behöver så v ärst mycket nattsömn, då när jag sover  ja då sover jag. 🙂

       Sov gott och dröm vackert. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.