Hej från mej

Här kommer hej från mej, tänkte titta in på bloggen efter en bra och solig dag. Måste säga att de senaste veckorna har varit lugna, vilket känns riktigt skönt efter den små tuffa tiden, ja men det visade bara att jag är en överlevare. Och det är då man växer sig till som människa.

På eftermiddagen fick jag träffa min kusin från Helsingfors, som kom med mor och far o. hämtade mig hem till dom. Det kändes trevligt när min kusin hann och komma och se hur jag bor. 🙂 Sen var det roligt att sitta och prata hos mina föräldrar, ja vi träffas inte så ofta, nu bor kusinen hos min bror över helgen.

Mor berättade att hon pratade med taxichauffören som jag använder ganska ofta, som sade att jag får välja en bil från hemkommunen och betala något extra. Efter att vi med mor, så tyckte jag själv att det var mer än rättvist att ta och åka med den taxin till Kankaanpää, så ikväll blev skjutsen beställd. Här var det två människor som kände sig lättade över att taxiproblemet löste sig till slut.

Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.