Dagen blev bra trots allt , julglögg med grannar och vänner

Alltså nu har jag blivit för modig med mobiluppdateringar får man väl säga. Och trots att inställningarna på en viss applikation som namnet jag inte täcks säga, samma gamla visa spökar igen. Visst känns det pinsamt, det konstigaste är det att med två uppdateringar har det gått bra utan problem men inte nu.

Sista dagen på jobbet före ledigheten gick sådär, kunde ha haft lite mera drive i mig. Försökte hålla mig lugn trots mitt lilla telefonproblem. Så fick jag veta att min assistent hade fått förhinder och inte komma till kvällens  julglögg som mina föräldrar skulle ordna för grannar och vänner.Visst var det tråkigt men samtidigt hade jag förståelse för henne. Jag ringde mor och berättade att jag inte kommer ha hjälp ikväll, men hon tyckte att jag skulle ändå komma.

När jag kom hem på eftermiddagen skrev jag ett mail till appens utvecklare, och förklarade att det (Autoanswer) inte fungerade med android versionen 6.0.1 Då kände jag mig lite lugnare, och mailet kom i alla fall inte tillbaks som jag tar ddet som ett gott tecken. På fysioterapi blev det massage och avslappning, kände att jag behövde det. Så var det årets sista terapi

Halv sex kom taxin och hämtade mig. Det kändes bra att få vara med på julglöggen, min brors familj var också där. Trevligt att träffa grannar och vänner. En av vännerna hjälpte mig med att äta. Det var smått och gott på bordet. Sen kom jag hem nöjd och glad, dagen blev bra trots allt.

Kuvahaun tulos haulle smiley tomte

Hej, jag vill påminna om vår jullkaffe och försäljning i morgon klo. 9.30 – 14.30 Själv kommer jag att stå och sälja, det finns olika saker och bakverk att köpa. Ni är välkomna till Svartmattvägen 49 68600 Jakobstad. 🙂

Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.