Årets sista terapi, tomtegröt och lucka 17

Idag hade jag årets sista fysioterapi. Det blev mest avslappning och töjningar. Nästa år skulle jag kunna börja satsa på att träna uthålligheten, men det blir sen i januari. Nu var det tröttheten och lite latheten som  tog överhand, man skulle inte få låta sig bli lat, men man gör det ändå. 🙂

Faktiskt hade jag en orsak till, varför jag inte ville bli varm och svettig. För att vi var bjudna på tomtegröt (risgrynsgröt) till våra vänner. Där var flera av våra vänner och vi var ett glatt gäng, som fick äta av den gröten. Trevligt att få träffas en gång såhär före julen.

Det kom lite mer snö under natten, och i morse var det några minusgrader.  Allt verkar ljusare då det är vitt på marken. I lucka 17 kom det en gran. Ja  dagen har hittills varit riktigt bra . 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.